Surfa med på vågen av digitalisering

Utbildning har genom tiderna anpassats till olika behov och situationer. Som utbildare har du säkert mer än en gång upplevt hur en och samma kurs kan få olika utfall från ett tillfälle till ett annat, utifrån vilka elever du har mött, utifrån önskemål från den som har beställt kursen eller kanske utifrån din egen dagsform.

Idag förväntar sig många ett digitalt alternativ till klassrumsutbildning. Fördelarna med digitalt lärande är många, inte minst flexibiliteten för de elever som är i ständig rörelse. De flesta utbildare har redan påbörjat sin digitaliseringsresa genom att hålla distansutbildningar och erbjuda digitala övningar. Ett naturligt fortsatt steg är att samla dina utbildningar, oavsett format, i en digital lärplattform för att förenkla och effektivisera ditt arbete.

Sparkfore är en mjukvara för att producera och distribuera digitala utbildningar. Mjukvaran bygger på världens mest använda lärplattform, Moodle, men är skräddarsydd för att tillgodose behovet hos små och medelstora utbildningsorganisationer.

Muskler med molnlösning

Sparkfore är en skalbar mjukvara som levereras som molnlösning. Tack vare detta kan plattformen kan gå upp och ner i prestanda och snabbhet, anpassat till trafikflödet, samt ge en ökad kapacitet när datan växer, det vill säga när du lägger till fler kurser och användare. Det innebär att alla kursdeltagare har möjlighet att få en bra användarupplevelse.

Effektivisera med hjälp av automatik

Sparkfore har automatiska funktioner som välkomstutskick till de som har lagts till i en kurs, påminnelser till de som inte har slutfört en kurs och utfärdande av certifikat när kursen är godkänd för att du ska spara tid på administrativa moment. Lärplattformen låter dig även lägga till innehåll genom att kopiera en kurs eller skapa från mall.

Steg för steg

Skalbarheten innebär också att du har möjlighet att börja smått och växa in i det nya arbetssättet. Välj ut det kurserbjudande som har störst potential och börja där. Väl valda och små steg i taget kan sätta saker i rullning, som leder till en positiv effekt. Efterfrågan kan öka, du kan sälja samma kurser flera gånger om och arbeta mer kostnadseffektivt.

Se också till att nyttja kraften i data och analys genom att avsätta tid för att gå igenom statistiken som lärplattformen registrerar. Se till att systematisera uppföljning och bygg vidare på det som kunderna gillar vilket kommer att öka din konkurrenskraft.

Vill du veta mer? Kontakta oss för en demo.

Skapa goda förutsättningar för digitalt lärande med Sparkfore.

Anna Elvnejd

+46 10 492 43 22

Anders Stenmark

+46 10 492 43 25

Du kan kontakta oss direkt

[email protected]

Anders & Anna

Kontakta oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi använder Mailchimp som vår marknadsföringsplattform. Genom att prenumerera så godkänner du att din information kommer att överföras till Mailchimp för hantering. Läs mer om vår integritetspolicy här.